Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Gombával, májjal töltött csirkecomb recept

Gombával, májjal töltött csirkecomb
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
180 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 4 jó nagy csirkecomb
    • 4 zsemle
    • 10 dkg gomba
    • 10 dkg csirkemáj
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1 kis fej vöröshagyma
    • bors
    • majoránna
    • petrezselyem
    • ételízesítő
    • étolaj

    Elkészítése:

    A csirkecombokat tisztítás után besózzuk, kicsit állni hagyjuk, bőrüket óvatosan fellazítjuk.

    A gombát, májat, vöröshagymát megpucoljuk és apró kockákra vágjuk. A zsemléket beáztatjuk, a petrezselymet finomra aprítjuk. 2-3 evőkanál olajon a hagymát megdinszteljük, hozzáadjuk a gombát és addig pároljuk, amíg a leve elfő. Beletesszük a májat, majd a máj fehéredéséig pirítjuk (kb 2-3 perc). Rászórjuk a fűszereket, petrezselymet, jól átkeverjük, majd a kinyomkodott zsemlékkel és a tojással jól összedolgozzuk.

    Megtöltjük a combokat, majd alufóliával fedett tepsiben kb 180 fokos sütőben 1,5 órát sütjük. Levesszük az alufóliát róla és néha meglocsolva szép pirosra pirítjuk.

    Tipp:

    Párolt káposztával az igazi.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá