Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Gesztenyével,aszalt szilvával töltött csirke recept

Gesztenyével,aszalt szilvával töltött csirke
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 6 szelet csirkemell filé
    • só ízlés szerint
    • bors ízlés szerint
    • 25 dkg gesztenyemassza (natúr)
    • 1 tejben áztatott zsemle
    • aszalt szilva ízlés szerint
    • 2 dl vörösbor

    A panírhoz:

    • 10 dkg liszt
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 15 dkg zsemlemorzsa

    Elkészítése:

    Az aszalt szilvát vörös borban áztattam. Ezután lecsepegtettem,kisebb darabokra vágtam. A zsemlét tejben áztattam, majd kifacsartam.

    A csirkemellet kiklopfoltam, sóztam, borssal meghintettem.

    A zsemlét jól összekevertem a gesztenyével.

    Egy mell szeletet kiterítettem, tettem rá gesztenyét és kiraktam aszalt szilva darabokkal. Feltekertem, majd paníroztam.

    Lisztbe, felvert tojásba, majd zsemlemorzsába forgattam.

    Lassú tűznél fedő alatt kisütöttem forró olajban.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá