Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Petrezselymes burgonya és aszalt szilvával töltött karaj recept

Petrezselymes burgonya és aszalt szilvával töltött karaj
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
75 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1,5 kg krumpli
    • 0,5 kg szeletelt karaj
    • 10 dkg aszalt szilva
    • 10 dkg szeletelt füstölt sajt
    • 3  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • liszt
    • zsemlemorzsa
    • petrezselyemzöld
    • só, bors
    • olaj

    Elkészítése:

    A krumplikat megpucoljuk, feldaraboljuk és megfőzzük. Ha megfőtt leszűrjük és kevés olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a petrezselymet és összeforgatjuk. Ha elkészült félreteszük.

    A karajt kiklopfoljuk és sózzuk, borsozzuk majd ráteszünk a szelet sajtot és 3 szem aszalt szilvát. Két oldalról behatjuk és felgöngyönljük, majd lisztbe, tojásba és morzsába forgatjuk, majd nem túl bő és forró olajban kisütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá