Füstölt tarjával töltött csirkecomb recept

Hozzávalók:
- 5 csirke felsőcomb
- só, bors, szárnyas fűszerkeverék
Töltelék:
- 1 fej lilahagyma apróra vágva
- 3 főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS kockára vágva vagy lereszelve
- 30 dkg főtt, füstölt tarja apróra vágva
- 1 csokor petrezselyemzöld apróra vágva
- 2 zsemle tejben áztatva, majd kinyomkodva
- só, őrölt bors. ízlés szerint
Elkészítése:
A töltelék hozzávalóit jól összedolgozzuk.
A húsokon a bőrt fellazítjuk és alátöltjük a tölteléket. Ezután a hús minden oldalát sóval, őrölt borssal és szárnyas fűszerkeverékkel meghintjük.
A combokat tepsibe tesszük, kevés olajjal meglocsoljuk és előmelegített sütőbe tolva szép pirosra sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Főzelék minden napra – zöldséges receptek frissen, gyorsan, finoman
A főzelék nem unalmas, ha jól készítjük! Ezek a krémes, fűszeres, könnyű és
Tovább olvasom »
Ha imádod a madártejet – ezeket a verziókat is ki kell próbálnod!
A madártej a magyar házi desszertek egyik örök klasszikusa – és ebben a vál
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.06.19 csütörtök
A görög citromos leves frissítő kezdés lehet, amit egy tartalmas bakonyi cs
Tovább olvasom »
Ezt a trükköt ismerned kell: így készül a legfinomabb főtt kukorica!
Nincs is hangulatosabb dolog egy nyári délutánon vagy estén, mint a frissen
Tovább olvasom »
Citromos csodák a sütő bekapcsolása nélkül – 10 kihagyhatatlan recepttel
A citromos sütik igazi felüdülést jelentenek, különösen a nyári melegben. F
Tovább olvasom »
8 csirkés fogás, ami nem unalmas – és nem is bonyolult!
Összegyűjtöttünk 8 különleges, mégis könnyen elkészíthető csirkés fogást, a
Tovább olvasom »