Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Füstölt tarjával töltött csirkecomb recept

Füstölt tarjával töltött csirkecomb
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
3 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 5 csirke felsőcomb
    • só, bors, szárnyas fűszerkeverék

    Töltelék:

    • 1 fej lilahagyma apróra vágva
    • 3 főtt  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS kockára vágva vagy lereszelve
    • 30 dkg főtt, füstölt tarja apróra vágva
    • 1 csokor petrezselyemzöld apróra vágva
    • 2 zsemle tejben áztatva, majd kinyomkodva
    • só, őrölt bors. ízlés szerint

    Elkészítése:

    A töltelék hozzávalóit jól összedolgozzuk.

    A húsokon a bőrt fellazítjuk és alátöltjük a tölteléket. Ezután a hús minden oldalát sóval, őrölt borssal és szárnyas fűszerkeverékkel meghintjük.

    A combokat tepsibe tesszük, kevés olajjal meglocsoljuk és előmelegített sütőbe tolva szép pirosra sütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá