Csirkemájas tekercs recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
A tésztához:
- 20 dkg vaj
- 30 dkg rétesliszt
- 1 dl víz
- 1 ek ecet
- csipet só
Töltelékhez:
- 0,5 kg csirkemáj
- olaj
- 15 dkg gépsonka szeletelve
- 1 tömlő 10 dkg sajt
- paprika krém
- őrölt bors
A tészta kenéséhez:
- 1 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk az étel készítése előtti napon, folpackba csomagoljuk és a hűtőbe tesszük pihenni.
A csirkemájat olajon megsütjük, ízesítjük borssal.
A tésztát téglalap alakúra kinyújtjuk, a gépsonka szeletekkel kirakjuk, a sajttal megkenjük, a csirkemájat szorosan egymás mellé rátesszük.
Házilag eltett paprika krémet tettem a májakra és a tésztát feltekertem.
Tojással megkentem és 200 fokos sütőben szép pirosra sütöttem.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.