Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Csirkemájas tekercs recept

Csirkemájas tekercs
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:
    A tésztához:

    • 20 dkg vaj
    • 30 dkg rétesliszt
    • 1 dl víz
    • 1 ek ecet
    • csipet só

    Töltelékhez:

    • 0,5 kg csirkemáj
    • olaj
    • 15 dkg gépsonka szeletelve
    • 1 tömlő 10 dkg sajt
    • paprika krém
    • őrölt bors

    A tészta kenéséhez:

    • 1 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS

    Elkészítése:

    A tészta hozzávalóit összegyúrjuk az étel készítése előtti napon, folpackba csomagoljuk és a hűtőbe tesszük pihenni.

    A csirkemájat olajon megsütjük, ízesítjük borssal.

    A tésztát téglalap alakúra kinyújtjuk, a gépsonka szeletekkel kirakjuk, a sajttal megkenjük, a csirkemájat szorosan egymás mellé rátesszük.

    Házilag eltett paprika krémet tettem a májakra és a tésztát feltekertem.

    Tojással megkentem és 200 fokos sütőben szép pirosra sütöttem.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá