Cordon bleu recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg pulykamellfilé
- 50 dkg félkemény mozzarella sajt
- 30 dkg jó minőségű gépsonka
- 3 db chili paprika
A panírozáshoz:
- 15 dkg liszt
- 3 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 20 dkg zsemlemorzsa (lehet chilis)
A sütéshez:
- olaj
Elkészítése:
A pulykamellfilét klopfoljuk ki szép nagy szeletre, majd sózzuk, borsozzuk. Az egyik felére helyezzük rá a sajtszeletet.
A sajtszelet tetejére tegyük rá a gépsonka szeletet. A gépsonka szeletek tetejét szórjuk meg a karikára vágott chili paprikával.
A gépsonka szeletek tetejét szórjuk meg a karikára vágott chili paprikával. A pulykamell sajtos felére hajtsuk rá az üres pulykamell részt.
Zárjuk le jól a húst a sajt körül, ha kell, fogvájóval rögzítsük. Hagyományos módon panírozzuk.
Panírozásnál, ha kell, kicsit formázzuk meg a kezünkkel, hogy sütés közben biztosan ne nyíljon ki a hús és sajt ne tudjon kifolyni.Bő forró olajban 180 C-on süssük készre.
Tálaljuk sült burgonyával.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »