Cordon bleu recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg pulykamellfilé
- 50 dkg félkemény mozzarella sajt
- 30 dkg jó minőségű gépsonka
- 3 db chili paprika
A panírozáshoz:
- 15 dkg liszt
- 3 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 20 dkg zsemlemorzsa (lehet chilis)
A sütéshez:
- olaj
Elkészítése:
A pulykamellfilét klopfoljuk ki szép nagy szeletre, majd sózzuk, borsozzuk. Az egyik felére helyezzük rá a sajtszeletet.
A sajtszelet tetejére tegyük rá a gépsonka szeletet. A gépsonka szeletek tetejét szórjuk meg a karikára vágott chili paprikával.
A gépsonka szeletek tetejét szórjuk meg a karikára vágott chili paprikával. A pulykamell sajtos felére hajtsuk rá az üres pulykamell részt.
Zárjuk le jól a húst a sajt körül, ha kell, fogvájóval rögzítsük. Hagyományos módon panírozzuk.
Panírozásnál, ha kell, kicsit formázzuk meg a kezünkkel, hogy sütés közben biztosan ne nyíljon ki a hús és sajt ne tudjon kifolyni.Bő forró olajban 180 C-on süssük készre.
Tálaljuk sült burgonyával.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »