Csirkefalatok hagymás-fokhagymás palacsinta bundában recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 csirkemell filé
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 15 dkg finomliszt
- 1 kk sütőpor
- só ízlés szerint
- 1 dl tej (vagy víz)
- 1 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 dl napraforgó olaj
- só, bors
Elkészítése:
A csirkemellet ujjnyi széles és hosszú csíkokra vágjuk, majd megsózzuk.
A tojáshoz egy kevés tejet vagy vizet adunk és annyi sütőporral elkevert lisztet, hogy sűrű palacsintatésztát kapjunk. Reszeljük bele a hagymát és a fokhagymát, sózzuk és borsozzuk.
Ebbe a keverékbe belerakjuk a csirkecsíkokat, majd bő, forró olajban megsütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »