Csirkefalatok hagymás-fokhagymás palacsinta bundában recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 csirkemell filé
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 15 dkg finomliszt
- 1 kk sütőpor
- só ízlés szerint
- 1 dl tej (vagy víz)
- 1 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 dl napraforgó olaj
- só, bors
Elkészítése:
A csirkemellet ujjnyi széles és hosszú csíkokra vágjuk, majd megsózzuk.
A tojáshoz egy kevés tejet vagy vizet adunk és annyi sütőporral elkevert lisztet, hogy sűrű palacsintatésztát kapjunk. Reszeljük bele a hagymát és a fokhagymát, sózzuk és borsozzuk.
Ebbe a keverékbe belerakjuk a csirkecsíkokat, majd bő, forró olajban megsütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »
Márton-napi lakoma: 10 libás finomság, amit ki kell próbálnod
Márton napján hagyományosan libát eszünk és újbort kóstolunk, hiszen a néph
Tovább olvasom »
Golyó‑desszertek percek alatt: 8 sütés nélküli finomság
Ha gyorsan kell valami édes kényeztetés, amiben nincs sütő használat, akkor
Tovább olvasom »
Szaftos, omlós, fűszeres – 12 sertéshúsos étel, amit újra és újra elkészítenél
Ha valami igazán laktató és ízletes fogásra vágysz, a sertéshúsos receptek
Tovább olvasom »
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »









