Túrós-krumplis pogácsa recept

Elkészítése:
A túrót , a lisztet, a margarint, a tojásokat, a tört krumplit és az élesztőt egy tálba tesszük, sózzuk, összedolgozzuk. Ha szükséges kevés tejfölt adunk hozzá.
Kinyújtjuk, kis szaggatóval kiszúrjuk, sütőpapírral bélelt tepsibe rakosgatjuk és 20 percig pihentetjük.
Tojássárgájával megkenjük és előmelegített, 180 fokos sütőben pirosra sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 cukkinis recept – krémlevestől a rakottasig, húsosan és húsmentesen
A cukkini az egyik legnagyobb aduász a konyhában: gyors, laktató, egészsége
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.06.20 péntek
Péntekre már mindannyian egy kicsit lazábbra vennénk a tempót, de azért jól
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.06.19 péntek
A mai nap is finomságokkal indul! Te mit főzöl ma ebédre?
Tovább olvasom »
Főzelék minden napra – zöldséges receptek frissen, gyorsan, finoman
A főzelék nem unalmas, ha jól készítjük! Ezek a krémes, fűszeres, könnyű és
Tovább olvasom »
Ha imádod a madártejet – ezeket a verziókat is ki kell próbálnod!
A madártej a magyar házi desszertek egyik örök klasszikusa – és ebben a vál
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.06.19 csütörtök
A görög citromos leves frissítő kezdés lehet, amit egy tartalmas bakonyi cs
Tovább olvasom »