Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Paprikás laska recept

Paprikás laska
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
3 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető


  • Hozzávalók:

    • 55 dkg finomliszt
    • 10 dkg liba vagy kacsazsír
    • 45 dkg kefír
    • 1 csapott teáskanál szódabikarbóna
    • 1 teáskanál őrölt paprika

    Elkészítése:

    A fenti alapanyagokból közepesen kemény tésztát gyúrunk, amit három részre osztunk.

    Egyenként kb két és fél centiméter vastag kerek lapokká nyújtjuk, berácsozzuk a tetejét és három részre vágjuk.

    Tepsibe rakjuk és 250 fokos sütőben kb 25 perc alatt szép pirosra sütjük.

    Fogyaszthatjuk önmagában vagy gulyásleves mellé pogácsa helyett.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Szólj hozzá

    Őket is nézd meg!

  • Ajánlott cikkek