Kapros, túrós papucs recept
Elkészítése:
A töltelék hozzávalóit összekeverjük, majd a készre nyújtott leveles tésztát kiterítjük és egyforma 6-8 cm-es négyzeteket vágunk belőle.
A töltelékből 1-2 evőkanállal a tésztára halmozunk, két ellentétes sarkát megkenjük a másik tojással, majd a töltelék felett egymásra hajtjuk és összenyomjuk.
Tojással lekenjük a tésztát és 180°C-os sütőben 20-25 perc alatt aranysárágra sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »










