Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Töltött karajszeletek „sárkányosan” recept

Töltött karajszeletek „sárkányosan”
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 4 szelet karaj csont nélkül
    • 8 cikk háromszög sajt
    • 2 hegyes erős paprika
    • 1 szál paraszt kolbász

    A panírozáshoz:

    • 20 dkg finomliszt
    • 3  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 25 dkg zsemlemorzsa

    A sütéshez:

    • 5 dl étolaj

    Elkészítése:

    A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.

    A kolbászt a paprikákkal együtt szeletekre vágjuk.

    A kiterített hússzeletek egyik oldalára, teszünk, 2-2 cikk sajtot kicsit ellapítjuk, két-három szelet kolbászt és paprikát, majd ráhajtjuk a hús másik felét.

    A betöltött karajszeleteket, a szokásos módon bepanírozzuk (liszt-tojás- zsemlemorzsa). Ha szétnyílik a töltött hús, hústűvel tűzzük össze panírozás előtt.

    Bő olajban, közepes lángon süssük meg a karajszeleket (magas lángon sütve kívül megsül, belül nem sül át rendesen, erre figyeljünk, hogy csak közepes lángon süssük).

    A töltött karajszelet mellé én petrezselymes krumplit készítettem, de bármilyen tetszés szerinti körettel tálalható.

    Jó étvágyat kívánok hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá