Sertéscomb kapitány módra recept

Hozzávalók:
- 6 szelet sertéscomb (lehet szárnyas hús is)
- liszt
- olaj
- 1 db közepes vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- házi piros arany
- 1 db paprika
- 1 db paradicsom
- gulyáskrém
- őrölt bors
- 20-30 dkg szeletelt gomba
Elkészítése:
A hús szeleteket kiklopfoljuk,sózzuk,lisztbe forgatjuk,majd forró olajban mind a két oldalát átsütjük. Papírtörlőre szedjük,lecsepegtetjük.
A megmaradt olajra(ha soknak találjuk,akkor öntsünk le belőle)az apróra vágott hagymát tesszük,egy kissé megdinszteljük.
Beletesszük a hús szeleteket,borssal megszórjuk,gulyáskrémmel,piros arannyal ízesítjük. A kicsumázott paprikát és a paradicsomot is hozzáadjuk . Felöntjük annyi vízzel,hogy ellepje ,közben kevergetjük,hogy a húsok le ne égjenek.
A sütés vége felé a gombát is hozzáadjuk és készre sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »