Sertéscomb kapitány módra recept

Hozzávalók:
- 6 szelet sertéscomb (lehet szárnyas hús is)
- liszt
- olaj
- 1 db közepes vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- házi piros arany
- 1 db paprika
- 1 db paradicsom
- gulyáskrém
- őrölt bors
- 20-30 dkg szeletelt gomba
Elkészítése:
A hússzeleteket kiklopfoljuk, megsózzuk, lisztbe forgatjuk, majd forró olajban mindkét oldalukat átsütjük. Papírtörlőre szedjük, és lecsepegtetjük.
A visszamaradt olajon – ha soknak találjuk, öntsünk le belőle – az apróra vágott hagymát megdinszteljük. Beletesszük a hússzeleteket, megszórjuk borssal, és ízesítjük gulyáskrémmel, valamint piros arannyal. Hozzáadjuk a kicsumázott paprikát és a paradicsomot is.
Annyi vízzel öntjük fel, hogy ellepje, közben kevergetjük, hogy a hús ne égjen le. A sütés vége felé hozzáadjuk a gombát is, majd készre főzzük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »