Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sajttal, sonkával töltott fasírt recept

Sajttal, sonkával töltott fasírt
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    Fasírt:

    • 1 kg hús (ebből két nagy rúd lesz)
    • 5-6 szelet kenyér
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • só, bors, pirospaprika,
    • kb 10-15 dkg sonka
    • sajt (én most lapkasajttal készítettem, abból egy csomag)

    Saláta:

    • 2 paradicsom
    • 2 paprika
    • fél kígyóubirka
    • 1 csomag krémfehér sajt

    Elkészítése:

    Fasírt:

    A hozzávalókat jól összegyúrjuk. Egy kisebb tepsi méretű folpackot kiterítünk, erre rásimítjuk a fasírt masszát. Rátesszük a sonkát és a sajtot, majd a folpack segítségével feltekerjük.

    Tepsibe helyezzük, lehúzzuk róla a fóliát, majd jól összenyomkodjuk, hogy ne nyíljon szét. 180 fokon kb 60 percig sütjük.

    A burgonyapüréhez megfőzzük a krumplit, összetörjük, vajjal és tejjel lazítjuk, ételízesítővel ízesítjük.

    Saláta:

    A zöldségeket és a sajtot is apró darabokra vágjuk, majd egy tálba tesszük és jól összeforgatjuk. Hűtőbe helyezzük, hogy jól összeérjenek az ízek.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá