Sajttal, sonkával töltott fasírt recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
Fasírt:
- 1 kg hús (ebből két nagy rúd lesz)
- 5-6 szelet kenyér
- 2 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só, bors, pirospaprika,
- kb 10-15 dkg sonka
- sajt (én most lapkasajttal készítettem, abból egy csomag)
Saláta:
- 2 paradicsom
- 2 paprika
- fél kígyóubirka
- 1 csomag krémfehér sajt
Elkészítése:
Fasírt:
A hozzávalókat jól összegyúrjuk. Egy kisebb tepsi méretű folpackot kiterítünk, erre rásimítjuk a fasírt masszát. Rátesszük a sonkát és a sajtot, majd a folpack segítségével feltekerjük.
Tepsibe helyezzük, lehúzzuk róla a fóliát, majd jól összenyomkodjuk, hogy ne nyíljon szét. 180 fokon kb 60 percig sütjük.
A burgonyapüréhez megfőzzük a krumplit, összetörjük, vajjal és tejjel lazítjuk, ételízesítővel ízesítjük.
Saláta:
A zöldségeket és a sajtot is apró darabokra vágjuk, majd egy tálba tesszük és jól összeforgatjuk. Hűtőbe helyezzük, hogy jól összeérjenek az ízek.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.