Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sajtos-tejfölös tepsis fasírt recept

Sajtos-tejfölös tepsis fasírt
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg darált sertéshús
    • 2 dl tejföl
    • 20 dkg tömlős krémsajt
    • 2 gerezd fokhagyma
    • 2 db zsemle
    • 2 ek zsemlemorzsa
    • 20 dkg sajt
    • só ízlés szerint
    • bors ízlés szerint
    • 3 ek olívaolaj
    • 1 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 2 teáskanál fűszerpaprika
    • 1 csapott ek finomliszt

    Elkészítése:

    A darált húshoz adjuk a vízben áztatott, kinyomkodott zsemléket, a tojást, a zsemlemorzsát, a fűszerpaprikát, majd ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük és a fokhagymát is belezúzzuk.

    Közepes tepsit olajjal kikenjük, belesimítjuk a fasírtmasszát.

    A tejfölt és a krémsajtot 1 ek. lisztel kikeverjük.

    Hozzáadunk 10 dkg reszelt sajtot, és rákenjük a hús tetejére.

    Előmelegített sütőben sütjük.

    Teljes sülés előtt 10 perce megszórjuk a maradék reszelt sajttal, és készre sütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá