Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sajtkrémmel töltött húspogácsák recept

Sajtkrémmel töltött húspogácsák
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg darált sertéshús
    • 1 közepes fej vöröshagyma
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 3 ek napraforgó olaj
    • 2 teáskanál fűszerpaprika
    • só ízlés szerint
    • bors ízlés szerint
    • 2 csapott ek finomliszt
    • 2 ek zsemlemorzsa
    • 2 zsemle
    • 10 dkg sajt
    • 2 dl tejföl

    Elkészítése:

    A kockára vágott hagymát megdinszteljük az olajon.

    A darált húshoz adjuk a vízbe áztatott, kinyomkodott zsemléket, hagymát, tojást, lisztet, fűszerpaprikát, sót és ízlés szerint fűszerezzük.

    Jól összedolgozzuk, majd golyókat formázunk belőle. Közepükbe egy kiskanál segítségével mélyedést készítünk, beleforgatjuk zsemlemorzsába, majd olajjal kikent tepsibe sorakoztatjuk és kb. 20 percig sütjük 180 fokon.

    A reszelt sajtot kikeverjük a tejföllel és ízlés szerint sózzuk.

    Golyók közepébe teszünk egy kiskanál tölteléket, majd visszatesszük a sütőbe és készre sütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá