Rozsdás karaj csavart makarónival recept

Hozzávalók:
- 8 szelet tisztított sertéskaraj szelet
- 3 ek liszt
- kevés só és bors
- 1 ek paradicsom püré
- 2 dl fehérbor
- 1 tk instant fokhagymapor
- 5 dkg vaj
- makaróni tészta
Elkészítése:
A karaj szeleteket kissé kiveregetjük sózzuk borsózzuk, majd lisztben megforgatjuk.
Egy serpenyőben vajat hevítünk, majd a hússzeletek mindkét oldalát átsütjük.
A húst kiszedjük egy tálra, majd a maradék zsiradékba keverjük a paradicsom pürét. Felöntjük borral és egy kevés vízzel, majd elkeverjük, fűszerezzük a fokhagyma porral és ha kell sózzuk.
Visszatesszük a hússzeleteket is, majd fedő alatt puhára főzzük.
Kifőtt makaróni tésztával tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »