Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Nikujaga recept

Nikujaga
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg sertéshús
    • 4-5 szem krumpli
    • 3-4 szál sárgarépa
    • 2 fej lilahagyma
    • 1,5 dl száraz fehérbor
    • 1 dl szójaszósz
    • 10 dkg zöldborsó
    • 2-3 ek olaj
    • curry por

    Elkészítése:

    A húst és a megtisztított zöldségeket kissé nagyobb kockákra vágjuk.

    Egy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, majd beletesszük a húst és kevergetve fehéredésig sütjük, majd rátesszük a hagymát, répát és pár perc után a krumplit is.

    Felöntjük a szójaszósszal, borral, megszórjuk curryvel és jól összekeverjük.

    Kis lángon, lefedve főzzük. Mikor majdnem megpuhult minden, akkor adjuk hozzá a borsót és készre főzzük az egészet.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá