Házi disznótoros krumpliágyon sütve recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 szál hurka
- 1 szál kolbász
- 1 kg burgonya
- 1 fej vöröshagyma
- 1 teáskanál majoránna
- 4 evőkanál (ha van maradék kolbász zsír) sertészsír
- só, bors
Elkészítése:
Egy tepsit kikenjük a zsírral és belerakjuk a hurkákat és kolbászt.
A burgonyát és hagymát meghámozzuk, felszeleteljük és belerakjuk a kolbász és a hurka közé. Megszórjuk a tetejét majoránnával, sóval és borssal.
180 fokra előmelegített sütőbe toljuk 30-40 percre, amíg szép pirosra, ropogósra nem sül.
házi savanyúságot és puha kenyeret kínálunk hozzá.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »