Házi disznótoros krumpliágyon sütve recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 2 szál hurka
- 1 szál kolbász
- 1 kg burgonya
- 1 fej vöröshagyma
- 1 teáskanál majoránna
- 4 evőkanál (ha van maradék kolbász zsír) sertészsír
- só, bors
Elkészítése:
Egy tepsit kikenjük a zsírral és belerakjuk a hurkákat és kolbászt.
A burgonyát és hagymát meghámozzuk, felszeleteljük és belerakjuk a kolbász és a hurka közé. Megszórjuk a tetejét majoránnával, sóval és borssal.
180 fokra előmelegített sütőbe toljuk 30-40 percre, amíg szép pirosra, ropogósra nem sül.
házi savanyúságot és puha kenyeret kínálunk hozzá.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »










