Házi disznótoros krumpliágyon sütve recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 2 szál hurka
- 1 szál kolbász
- 1 kg burgonya
- 1 fej vöröshagyma
- 1 teáskanál majoránna
- 4 evőkanál (ha van maradék kolbász zsír) sertészsír
- só, bors
Elkészítése:
Egy tepsit kikenjük a zsírral és belerakjuk a hurkákat és kolbászt.
A burgonyát és hagymát meghámozzuk, felszeleteljük és belerakjuk a kolbász és a hurka közé. Megszórjuk a tetejét majoránnával, sóval és borssal.
180 fokra előmelegített sütőbe toljuk 30-40 percre, amíg szép pirosra, ropogósra nem sül.
házi savanyúságot és puha kenyeret kínálunk hozzá.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »










