Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Serpenyős sertéscsülök recept

Serpenyős sertéscsülök
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 2 db kicsontozott csülök
    • 2 evőkanál liszt
    • 1 tk só
    • 1 tk pirospaprika
    • 1 mk örölt bors
    • 2 fej vöröshagyma
    • 6g erezd fokhagyma
    • 2 pohár tejföl
    • 2 ek olaj
    • 2 paprika és 2 paradicsom

    Elkészítése:

    A húst szeletekre vágom.  A lisztet, a sót, a pirospaprikát, a borsot összekeverem. A 2 pohár tejfölbe belekeverem az olajat.

    A tepsi aljára karikára vágom a vöröshagymát, ráteszem a fűszerezett lisztben egyenként megforgatott húst, majd a maradék hagymát (ha marad) és ráreszelem a fokhagymát.

    Leöntöm tejföllel, rászelem a paprikát, a paradicsomot és megsózom.

    Alufóliával letakarom és irány a sütő.

    Tipp:

    Én szoktam vizet önteni alá,hogy hamarabb megpuhuljon a csülök.

    Illetve a sóval sem spórolok, mert elég zsíros.

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá