Bundás karaj recept
Hozzávalók:
- 4 nagy szelet karaj
- 2 tk mustár
- 3 evőkanál liszt
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 150 ml tej
- 2 evőkanál zsemlemorzsa
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 2 ek liszt a a hús forgatáshoz
A sütéshez:
- 6 dl étolaj
Elkészítése:
A húsokat nagyobb szeletekre vágjuk és kiklopfoljuk. Mindkét oldalát enyhén besózzuk.
A mustárt a tojással elkeverjük, majd hozzáadjuk a tejet, lisztet és a zsemlemorzsát.
A húsokat lisztbe forgatjuk, majd a tojásos masszába mártva a felhevített étolajban kisütjük.
Először fedő alatt, fordítás után fedő nélkül. Szép hólyagos lesz a felszíne.
Lassan süssük, hogy finom, omlós legyen a hús.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »









