Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Paradicsomsaláta receptek

A finom, lédús paradicsom már önmagában is ízletes, magas vitamin- és antioxidáns tartalmának köszönhetően pedig rendkívül egészséges és jótékonyan hat szervezetünk működésére. Gondoljunk csak bele, hogy már egy egyszerű szendvicset is mennyire feldob, kihangsúlyozza és felerősíti annak ízeit. A paradicsomsaláta kiváló kísérő köret sülthúsos főfogásokhoz. A paradicsom kombinálható például zellerrel, feta sajttal, lilahagymával, bazsalikommal és zöldfűszerekkel. Hűtőben tárolva sokáig megtartja friss jellegét. Praktikus és könnyen elkészíthető. Ha még nem próbáltad, itt az ideje, hogy az ebédlőasztalotokon a paradicsomsaláta is elfoglalja méltó helyét.

ételallergia és elkészítés eszköze szerinti szűréshez kattints ide

Recept szűrés ételallergiásoknak
Bogrács Botmixer, turmix Főzőlap Hűtő Kenyérsütő Mikró Sütő
Recept szűrés elkészítés eszköze szerint
Cukormentes Diétás Gluténmentes Tejmentes Tojásmentes Vegetáriánus
Szűrés aktiválása


  • Legfrissebb cikkek

    Edd amíg lehet – Örökre eltűnhet a magyar málna

    A málna az egyik legízletesebb gyümölcsünk, de lehet, hogy nem sokáig terem

    Tovább olvasom »

    Te is rosszul főzöd a tésztát? – Az 5 leggyakoribb baki, amit elkövethetsz

    Megszoktad, hogy így készíted, de ez nem azt jelenti, hogy jól is csinálod!

    Tovább olvasom »

    Van élet a rántás után? – Egészséges ételsűrítési tippek

    A magyar konyhában a rántás története azokra az időkre nyúlik vissza, amiko

    Tovább olvasom »

    Mire jó még az élesztő?

    Az élesztőt szinte kizárólag a kelttészták készítésével kapcsoljuk össze, p

    Tovább olvasom »

    A tökéletes házi lángos titka

    Lángost nem csak a strandon ehetünk. Sőt, ha igazán jót akarunk enni, jobb,

    Tovább olvasom »

    Összeesik a piskótád? – Lehet, hogy ez a hiba

    A piskóta egyszerűnek tűnő, ám a valóságban igen kényes tésztafajta. Sokan

    Tovább olvasom »