Vendégváró paradicsomsaláta recept

Hozzávalók:
- 3 kg paradicsom
- 1 csomó lila újhagyma
- 200 g magozott olajbogyó
- 1 citrom leve
- kevés friss kapor
- kevés friss bazsalikom levél,
- kevés só
- kevés frissen őrölt bors
- 2 kanál extra szűz olíva olaj
Elkészítése:
A paradicsomokat felszeletelem, majd megöntöm olíva olajjal. Ha az elején olajjal fürdetem meg a paradicsomot, akkor a sózás hatására nem enged annyi levet, és ízletesebb lesz, nem lében fürdő.
Enyhén megsózom, összekeverem a felkarikázott új lila hagymával, a friss kaporral, és a vágott bazsalikom levelekkel, ráfacsarom egy citrom levét, és félbe, vagy negyedbe vágott olajbogyókkal tálalom.
Képfeltöltés
Szólj hozzá
Őket is nézd meg!
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2018.04.26. csütörtök
Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2018.04.25. szerda
Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2018.04.24. kedd
Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2018.04.23. hétfő
A mai nap: Április 23 hétfő, Béla napja. Leves: Leves piros gyümölcsökből H
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2018.04.20. péntek
Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2018.04.19. csütörtök
Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé
Tovább olvasom »