Tejmentes totus táska recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Elkészítése:
A totut villával összenyomkodjuk, majd hozzákeverjük a többi hozzávalót. Cirtomlével ízlés szerint ízesítjük.
A leveles tésztát kiterítjük és egyforma kb 6-8 cm-es négyzetekre vágjuk.
A szélüket körben egy felvert tojással megkenjük, majd egy evőkanál tölteléket teszünk a tészták közepébe. A tészta ellentétes sarkait a töltelék felett egymásra hajtjuk és összenyomjuk kissé.
Tojással lekenjük a tetejét és 180 °C-os sütőben aranybarna színig sütjük. Ez sütőtől függően 20-30 perc lehet.
Tipp:
A népszerű batyu tejmentes változata!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.