Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Csöröge fánk recept

Csöröge fánk
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 35 dkg liszt
    • 5  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
    • 5 dkg cukor
    • 1 kis pohár tejföl (130 g)
    • csipet só
    • olaj a sütéshez

    Elkészítése:

    A lisztet a tojássárgákkal, cukorral, sóval és a tejföllel levestészta keménységűre összegyúrjuk.

    Vékonyra kinyújtjuk és derelyevágóval téglalap alakúra felvágjuk. A közepén kis rést vágunk és az egyik csücskét a nyíláson kifordítjuk.

    Forró olajban, fedő alatt kisütjük. Még melegen porcukorral meghintjük. Lekvárral tálaljuk.

    Jó étvágyat kívánok hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá