Vegyes gyümölcsleves recept

Hozzávalók 1,5-2 l leveshez:
- 1 üveg meggybefőtt
- 2 alma
- 2 barack
- 2 dl főzőtejszín
- 1 ek liszt vagy 1 cs vaníliás pudingpor
- cukor ízlés szerint
Elkészítése:
A meghámozott, felkockázott almát és barackot egy fazékba tesszük, hozzáadjuk a meggybefőtt levét és annyi vizet, amennyi levest szeretnénk. Cukrozzuk, ha nem találjuk elég édesnek és kb 10 percig főzzük a gyümölcsöket.
Ezután adjuk hozzá a kimagozott meggyet is, majd habarjuk be a csomómentesre kevert tejszínes liszttel vagy tejszínes pudingporral (természetesen hőkiegyenlítéssel, vagyis adjunk hozzá a forró levesléből is!).
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »