Vegyes főzelék sült kolbásszal recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
Főzelékhez:
- 4 burgonya
- 2 sárgarépa
- 1-2 rózsa brokkoli és karfiol
- 1 bögrényi cukorborsó (gyakorlatilag bármilyen zöldségféle lehet)
- só vagy húsleveskocka
- bors
- babérlevél
- tejföl
- liszt
Feltéthez:
- 4 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 4 kolbász
Elkészítése:
Tisztítás után a zöldségeket feldaraboljuk, aztán megfűszerezve vízben puhára főzzük (annyi víz maradjon a főzés végén, hogy éppen ellepje a zöldségféléket), majd tejfölös-liszttel behabarjuk a kívánt sűrűségre.
Sült kolbásszal és tükörtojással kínáljuk. Természetesen nem maradhatott el a friss kenyér sem mellőle!
Jó étvágyat hozzá!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.