Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sült császárhús recept

Sült császárhús
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
240 perc
Mennyiség:
10 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 2 kg bőrös császárhús
    • 5 ek sertészsír
    • 4 gerezd fokhagyma
    • bors

    Elkészítése:

    A sütés előtti nap beírdaljuk a császáhús bőrös oldalát.

    3 ek zsírt összekeverünk a zúzott fokhagymával, 2 tk sóval, 2 tk borssal. Ezzel a masszával bekenjük a hús mindkét oldalát, majd hűtőben hagyjuk állni egy napot.

    Egy tepsibe tesszük a húst, mellé 2 ek zsírt és egy dl vizet öntünk. Letakarjuk alufóliával és 180 fokos sütőben sütjük 2 órát.

    2 óra elteltével levesszük az alufóliát, időnként meglocsolgatjuk a zsírjával és addig sütjük, amíg szép piros nem lesz.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá