Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Tárkonyos szárnyas – raguleves recept

Tárkonyos szárnyas – raguleves
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 500 g csirke (szárny, comb)
    • 200 g csirkemáj
    • 7-8 db sárgarépa
    • 2 db petrezselyemgyökér
    • 1/2 zeller
    • 1 db karalábé
    • 300 g zöldborsó
    • 200 g tejföl, vagy főzőtejszín
    • 1 kanál liszt
    • kevés só, és bors
    • csipet őrölt kömény
    • kevés tárkony

    Lehet más baromfiból is készíteni, abból amit éppen be lehet szerezni.

    Elkészítése:

    A húsokat összedaraboljuk, ha kell a csontokat konyhai ollóval elvágjuk.

    Leöblítjük a darabolt húst, majd sós vízben feltesszük főni. Amikor felforr, hozzáadjuk a feldarabolt zöldségeket és a borsót is. Fűszerezzük, majd hozzáadjuk a tárkonyt és a májat is.

    A tejfölből, vagy főzőtejszínből kevés liszttel habarást készítünk és a leveshez hozzáadva felforraljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá