Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sárgabarack leves recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 0,5-1kg sárgabarack(ki milyen töményen szereti)
    • 1 dl habtejszín
    • 1 db főzős vanília ízű pudingpor
    • kevéske citromlé (ízlés szerint)
    • cukor (ízlés szerint)

    Elkészítése:
    A sárgabarackot forró vízben megfürdetjük,így könnyen meg tudjuk hámozni. Hámozás és magozás után, összeturmixoljuk és vízben fel rakjuk főni. Míg fel nem forr a levesünk,elkészítjük a pudingbetétet.
    A pudingot szépen csomó mentesre elkeverjük a habtejszínnel,és a leves felforrása után,egyenletes keveréssel bele keverjük a levesbe.Még egy pár percet főzzük és közben az ízlésünknek megfelelően, a cukorral, és a citromlével ízesítjük.Langyosan vagy hidegen tálaljuk!!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá