Sárgabarack leves

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat

Hozzávalók:

  • 0,5-1kg sárgabarack(ki milyen töményen szereti)
  • 1 dl habtejszín
  • 1 db főzős vanília ízű pudingpor
  • kevéske citromlé (ízlés szerint)
  • cukor (ízlés szerint)

Elkészítése:
A sárgabarackot forró vízben megfürdetjük,így könnyen meg tudjuk hámozni. Hámozás és magozás után, összeturmixoljuk és vízben fel rakjuk főni. Míg fel nem forr a levesünk,elkészítjük a pudingbetétet.
A pudingot szépen csomó mentesre elkeverjük a habtejszínnel,és a leves felforrása után,egyenletes keveréssel bele keverjük a levesbe.Még egy pár percet főzzük és közben az ízlésünknek megfelelően, a cukorral, és a citromlével ízesítjük.Langyosan vagy hidegen tálaljuk!!