Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Lebbencs leves (vegán) recept

Lebbencs leves (vegán)
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 1 nagy fej vöröshagyma (vagy 2 kicsi)
    • 2 szál sárgarépa
    • 3 krumpli
    • 1 szál fehérrépa
    • durum lasagne tészta
    • vegán leveskocka
    • olaj
    • só, bors, fűszerpaprika

    Elkészítése:

    A lasagne lapokat törjük darabokra és egy serpenyőben kevés olajon pirítsuk barnára kb 10-15 perc alatt.

    Hámozzuk meg és daraboljuk fel a répát, krumplit, hagymát és fehérrépát.

    Helyezzük át a tésztát egy edénybe, majd adjuk hozzá a zöldségeket. Fűszerezzük borssal, pirospaprikával, leveskockával (vagy sóval) és főzzük kb. 30-40 percig (amíg a tészta és a zöldségek megpuhulnak).

    Tipp:

    Ízlés szerint karalábé, paradicsom, fokhagyma stb is mehet hozzá. Sokféle variációt elbír.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá