Karfiolleves Katától recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 1 kg karfiol
- 2 ek olaj
- 2 ek liszt
- 1 ek natúr szárított zöldségkeverék vagy vegeta
- só
- tejföl
Elkészítése:
A rózsáira szedett karfiolt megmossuk, majd 2 l vízbe feltesszük főni és beletesszük a zöldségkeveréket és a sót.
A lisztből, olajból világos rántást készítünk. Ha a karfiol félig megfőtt, a rántást egy kis vízzel felengedjük és szűrőn átszűrve a leveshez adjuk és még kb 5 percig főzzük.
Tejföllel tálaljuk.
Jó étvágyat hozzá!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.