Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Húsleves recept

Húsleves
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 4 db alsó csirkecomb
    • 35 dkg leveszöldség
    • 1 db kelkáposztalevél
    • 1 db hagyma
    • 1 db paprika
    • 1 db paradicsom
    • annyi víz, hogy ellepje a combot
    • egész bors
    • bazsalikom
    • kakukkfű
    • petrezselyemzöld

    Elkészítése:

    A combokat jól megmossuk és feltesszük annyi vízben főni, hogy ellepje (a főzés közben esetleg képződő habját szedjük le kanállal).
    1 óra főzés után tegyük bele a megpucolt hosszában vágott zöldségeket, a paprikát, paradicsomot és a héjától megfosztott hagymát egészben.
    Sózzuk, borsózzuk, majd további 1/2 óra lassú tűzön való főzés után leszűrjük a levest.
    Hagyjuk pár percet ülepedni és ha túl sok a zsírja szedjük le kanállal. A leves mellé bármilyen levesbetétet főzhetünk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá