Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Zöldborsó leves csirkeaprólékkal recept

Zöldborsó leves  csirkeaprólékkal
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 80 dkg csirkeaprólék
    • 20 dkg (mirelit) zöldborsó
    • 10 dkg sárgarépa
    • 10 dkg fehérrépa
    • 1 fej vöröshagyma
    • 3 evőkanál olaj
    • só, vegeta ízlés szerint
    • 1 szál lestyán
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 15 dkg finomliszt

    Elkészítése:

    A felkockázott hagymát dinszteljük az olajon, majd hozzáadjuk a sárgarépát, fehérrépát és ezekkel is dinszteljük, majd kb 2 liter vízzel felöntjük és a csirkeaprólékot is hozzáadjuk, majd beletesszük a lestyánt, sót, vegetát ízlés szerint.

    Lefedve főzzük.

    Mikor az aprólék félig megfőtt a zöldborsót is hozzáadjuk.

    Mikor már puha a hús benne, beleszaggatjuk a tojásból és a lisztből készült nokedlit, majd készre főzzük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá