Hideg áfonyaleves citromhabbal recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
hozzávalók:
- 30 dkg. áfonyadzsem
- 2,5 dl. kadarka
- 2 dl. tej
- 1 ek. liszt
- 1 kk. fahéj
- 1 kk. citromhéj
- 1/2 citrom
- 1 dl. főzőtejszín
- ízlés szerint cukor
Elkészítése: A dzsemet a borban megfőzzük. A tejbe elkeverjük a lisztet, fahéjat, citromhéjat, és a cukrot. Ezt a keveréket hozzáadjuk a boros dzsemhez, felforraljuk, és szitán átszűrjük. Jól lehűtjük , tetejét citrommal ízesített felvert tejszínhabbal díszítjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.