Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Gesztenyekrémleves friss gesztenyéből recept

Gesztenyekrémleves friss gesztenyéből
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 fej vöröshagyma
    • 1 szál sárgarépa
    • kókuszzsír
    • bors
    • kakukkfű
    • kb fél liter víz
    • 40 dkg főtt gesztenye
    • 2 dll tejszín
    • 1 ek méz

    Elkészítése:

    A hagymát apróra vágjuk és kevés kókuszzsíron egy edényben üvegesre pirítjuk.

    Hozzáadjuk a karikára szelt sárgarépát. Sózzuk, borsozzuk és pár perc után felöntjük a vízzel, beledobáljuk a főtt gesztenyét és puhára főzzük.

    Beleöntjük a tejszínt, még egyszer felforraljuk, majd a mézzel édesítjük és végül botmixerrel pürésítjük.

    Tejszínhabbal és gluténmentes rizsgolyókkal kínáljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá