Friss paradicsomsaláta hagymával recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
15 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 4 paradicsom
- 1 fej vörös vagy lilahagyma
- 1 ek 10%-os ecet
- 1 ek cukor
- 1 tk só
- 7-8 db egész feketebors
- 2 db babérlevél
- 3 ek olívaolaj
Elkészítése:
Egy tálban összekeverjük a savanyú léhez a hozzávalókat, beletesszük a cikkekre vágott paradicsomot és a felszeletelt hagymát. A tetejére olívát locsolunk, jól összekeverjük és legalább 2 órára betesszük a hűtőszekrénybe, hogy az ízek összeérjenek!
Frissensültek mellé kiváló!
Jó étvágyat kívánok!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.