Autentikus spanyol gazpacho recept

Hozzávalók:
- 3 közepes piros paprika
- 3 nagy kígyóuborka
- 10-12 közepes paradicsom
- 1 nagy gerezd fokhagyma
- 5 dl víz
- 1,5 dl extraszűz olíva olaj
- kb 60 ml almaecet
- só ízlés szerint
Tálaláshoz:
- kruton
- esetleg apróra vágott uborka és paradicsom
Elkészítése:
Az uborkát és a fokhagymát meghámozzuk, majd a többi zöldséggel együtt felaprítjuk.
Az összes hozzávalót (az ecet kivételével) egy nagyobb edénybe tesszük vagy turmixba és teljesen simára keverjük az egészet. Ízlés szerint adunk hozzá almaecetet és sót, majd jól elkeverjük.
Pár órára hűtőbe tesszük, majd jól behűtve krutonnal és aprított zöldségekkel tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »