Töltött gomba recept

Hozzávalók:
Elkészítése:
Az olajon megpirítjuk a kockára vágott hagymát, majd a szeletelt gombaszárakat.
A beáztatott zsemléket egy külön edényben szintén megpirítjuk.
A kihűlt alapanyagokat, a kockára vágott főtt tojásokat, a nyers tojásokat, a fűszereket alaposan összekeverjük.
A masszából halmokat teszünk a gombára, 2-2-t összeborítunk, majd így panírozzuk be.
A gombákat a felforrósított olajban aranybarnára sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Málnás édességek, amiket nem lehet megunni – sütve és sütés nélkül
Üde, friss, ellenállhatatlan – a málna igazi nyári kedvenc! Akár csokival,
Tovább olvasom »
Hűsítő édességek forró napokra – ezek a sütik most tarolnak
Ha tombol a hőség, a sütőt messziről elkerüljük – de ez nem jelenti azt, ho
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.06.23 hétfő
Hétfőn jól jön egy kis lendület a heti kezdéshez, és ehhez a tányérunk is h
Tovább olvasom »
10 cukkinis recept – krémlevestől a rakottasig, húsosan és húsmentesen
A cukkini az egyik legnagyobb aduász a konyhában: gyors, laktató, egészsége
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.06.20 péntek
Péntekre már mindannyian egy kicsit lazábbra vennénk a tempót, de azért jól
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.06.19 péntek
A mai nap is finomságokkal indul! Te mit főzöl ma ebédre?
Tovább olvasom »