Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sült batáta házi csalamádéval recept

Sült batáta házi csalamádéval
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 2 batáta
    • bors
    • 2 teáskanál olaj
    • 4 dkg házi csalamádé

    Elkészítése:

    A batákat megtisztítjuk, majd hasábokra vágjuk. Egy tálba tesszük sózzuk, borsozzuk és meglocsoljuk kevés olajjal.

    Egy sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük úgy, hogy egy soron legyenek (ne legyenek egymáson).

    A sütőt 180 fokra előmelegítjük és betoljuk a tepsit, majd 25 percig vagy addig sütjük, amíg enyhén megpirul.

    Tálalásnál a tányérra rakjuk a sült batáta hasábokat és csalamádét teszünk mellé.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá