Sült batáta házi csalamádéval recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 2 batáta
- só
- bors
- 2 teáskanál olaj
- 4 dkg házi csalamádé
Elkészítése:
A batákat megtisztítjuk, majd hasábokra vágjuk. Egy tálba tesszük sózzuk, borsozzuk és meglocsoljuk kevés olajjal.
Egy sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük úgy, hogy egy soron legyenek (ne legyenek egymáson).
A sütőt 180 fokra előmelegítjük és betoljuk a tepsit, majd 25 percig vagy addig sütjük, amíg enyhén megpirul.
Tálalásnál a tányérra rakjuk a sült batáta hasábokat és csalamádét teszünk mellé.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.