Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Gombás tojásfasírozott recept

Gombás tojásfasírozott
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 10  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1 gombakonzerv
    • 1 közepes fej vöröshagyma
    • 5 ek zsemlemorzsa
    • 5 ek napraforgó olaj
    • só ízlés szerint
    • 2 csapott ek finomliszt
    • 2 gerezd fokhagyma
    • 1 teáskanál fűszerpaprika
    • 3 dl napraforgó olaj

    Elkészítése:

    A tojásokat kevés olajon megsütjük, majd kihűtjük.

    A megpucolt, felkockázott vöröshagymát felforrósított olajon megdinszteljük, rátesszük a gombát, ízlés szerint fűszerezzük és megpirítjuk.

    A kihűlt tojáshoz adjuk a gombát, fűszerpaprikát, lisztet, 2 ek zsemlemorzsát, ízlés szerint fűszerezzük, belezúzzuk a fokhagymát és alaposan összedolgozzuk.

    Gombócokat formázunk a tojásos-gombás masszából, maradék zsemlemorzsában meghempergetjük, kicsit meglapogatjuk és bő, forró olajban kisütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá