Cukkínis-gombás törökparadicsom recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 4 kisebb cukkini
- 1 közepes törökparadicsom (padlizsán)
- 500 g csiperke gomba
- 1 füstölt virsli
- só, bors, petrezselyemzöld, chili, fehér bors ízlés szerint
- zsír
Elkészítése:
A megmosott alapanyagokat egyenlő nagyságú kockákra vágjuk.
2 ek (szalonna) zsíron pirítjuk és közben fűszerezzük.
Mielőtt kellőképpen megpirulna, előtte 5 perccel hozzáadjuk a félkarikára vágott virslit. Bőrkepéppel sűrítjük, forrón tálaljuk.
Jó étvágyat hozzá!
Tipp:
Külön köret nem készült, mivel a bőrkepép miatt így is elég laktató, de aki úgy gondolja, kuszkusszal is nagyon jó párosítás.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.