Extra ropogós francia hagymakarika recept

Hozzávalók:
- 3 fej vöröshagyma
A panírozáshoz:
- 200g liszt
- 15g sütőpor
- 1 nagyobb
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 20 ml olaj
- 2,5 dl sör
- só
Elkészítése:
A hagymákat megpucoljuk, majd kb. 1 cm vastag szeletekre vágjuk és szétszedjük.
Egy tálban összekeverjük a lisztet, sütőport, a sót, az olajat, a sört és a tojást, majd csomómentesre keverjük.
A hagymakarikákat belemártjuk, majd forró olajban arany barnára sütjük őket.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »