Fűszeres kukorivalisztben sült busaszeletek recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 2- 2 szelet bőr nélküli hal
- kukorica liszt (mennyiségtől függően)
- 1 kezeletlen citrom héj
- törött bors
- csipet fűszerpaprika
- 1 tk fokhagyma por
Elkészítése:
A hozzávalókat Jól összekeverjük és a besózott halszeleteket beleforgatjuk a fűszeres lisztbe.
A halat kókuszzsírban pirosra sütjük.
Sütés közben két villa segítségével kétszer-háromszor átfordítjuk a halszeleteket, így szép egyenletesen fog megsülni. Papírtörlőre szedjük, hogy a zsír lecsöpögjön róla.
Tipp:
Mi magyarok nagyon kevés halat eszünk, pedig a legegészségesebb húsféle.
Ezzel a nagyon finom és egészséges recepttel szeretném a halfogyasztási kedvet növelni.
Bármilyen alkalomra is elkészíthetjük, alkalomhoz illő körettel és díszítéssel.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.