Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Fűszeres kukorivalisztben sült busaszeletek recept

Fűszeres kukorivalisztben sült busaszeletek
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 2- 2 szelet bőr nélküli hal
    • kukorica liszt (mennyiségtől függően)
    • 1 kezeletlen citrom héj
    • törött bors
    • csipet fűszerpaprika
    • 1 tk fokhagyma por

    Elkészítése:

    A hozzávalókat Jól összekeverjük és a besózott halszeleteket beleforgatjuk a fűszeres lisztbe.

    A halat kókuszzsírban pirosra sütjük.

    Sütés közben két villa segítségével kétszer-háromszor átfordítjuk a halszeleteket, így szép egyenletesen fog megsülni. Papírtörlőre szedjük, hogy a zsír lecsöpögjön róla.

    Tipp:

    Mi magyarok nagyon kevés halat eszünk, pedig a legegészségesebb húsféle.

    Ezzel a nagyon finom és egészséges recepttel szeretném a halfogyasztási kedvet növelni.

    Bármilyen alkalomra is elkészíthetjük, alkalomhoz illő körettel és díszítéssel.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá