Fűszeres kukorivalisztben sült busaszeletek

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető

Hozzávalók:

  • 2- 2 szelet bőr nélküli hal
  • kukorica liszt (mennyiségtől függően)
  • 1 kezeletlen citrom héj
  • törött bors
  • csipet fűszerpaprika
  • 1 tk fokhagyma por

Elkészítése:

A hozzávalókat Jól összekeverjük és a besózott halszeleteket beleforgatjuk a fűszeres lisztbe.

A halat kókuszzsírban pirosra sütjük.

Sütés közben két villa segítségével kétszer-háromszor átfordítjuk a halszeleteket, így szép egyenletesen fog megsülni. Papírtörlőre szedjük, hogy a zsír lecsöpögjön róla.

Tipp:

Mi magyarok nagyon kevés halat eszünk, pedig a legegészségesebb húsféle.

Ezzel a nagyon finom és egészséges recepttel szeretném a halfogyasztási kedvet növelni.

Bármilyen alkalomra is elkészíthetjük, alkalomhoz illő körettel és díszítéssel.