Zöldbabos paprikás krumpli recept

Hozzávalók:
- 1 kg burgonya
- 1 közepes vöröshagyma
- 1 közepes paprika
- 50 dkg zöldbab
- 30 dkg kolbász
- só ízlés szerint
- 1 l víz
- 1 teáskanál fűszerpaprika
- bors ízlés szerint
- 2 gerezd fokhagyma
- 5 ek napraforgó olaj
Elkészítése:
Megpucolt hagymát felkockázzuk, olajon megdinszteljük, megszórjuk fűszerpaprikával.
Hozzáadjuk a feldarabolt paprikát, a megpucolt, felkockázott burgonyát, és felöntjük vízzel.
Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát.
Amikor félig megfőtt a burgonya, hozzáadjuk a felkarikázott kolbászt, apróra vágott zöldbabot, és készre főzzük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »