Zöldbabos paprikás krumpli recept

Hozzávalók:
- 1 kg burgonya
- 1 közepes vöröshagyma
- 1 közepes paprika
- 50 dkg zöldbab
- 30 dkg kolbász
- só ízlés szerint
- 1 l víz
- 1 teáskanál fűszerpaprika
- bors ízlés szerint
- 2 gerezd fokhagyma
- 5 ek napraforgó olaj
Elkészítése:
Megpucolt hagymát felkockázzuk, olajon megdinszteljük, megszórjuk fűszerpaprikával.
Hozzáadjuk a feldarabolt paprikát, a megpucolt, felkockázott burgonyát, és felöntjük vízzel.
Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát.
Amikor félig megfőtt a burgonya, hozzáadjuk a felkarikázott kolbászt, apróra vágott zöldbabot, és készre főzzük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »