Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Vega pörkölt (gombás zölborsó) recept

Vega pörkölt (gombás zölborsó)
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nagyon olcsó



  • Hozzávalók:

    • 30 dkg csiperkegomba
    • 20 dkg zöldborsó
    • 5 dl paradicsomlé
    • 1 közepes vöröshagyma
    • 1 ek napraforgó olaj
    • 1 kávéskanál só
    • 1 késhegynyi bors
    • 1 csipet bazsalikom
    • 1 db babérlevél
    • 2 dl víz

    Elkészítése:

    Apróra vágott hagymát, gombát , zöldborsóval olajon megdinsztelem.

    Amikor a hagyma már üveges , az egészet felöntöm paradicsom lével. Ízesítem a babérlevél , bazsalikom , bors , só hozzáadásával. Amikor nagyon sűrű lesz és még a borsó kemény, akkor kis vízzel felöntöm, amíg puha nem lesz . A gombával együtt szépen megfőzöm, a vizet elpárolom .

    Kellemes sűrűségű, szaftos, pörköltszerű, leveszem a tűzről.

    Tésztát főzök ki : spagetti vagy eperlevél , fusilli tészta, stb . Ki mit szeret hozzá.

    box style=”info”]Aki szereti , köretnek rizs , tésztafélék , amit otthon találsz. :)[/box]

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá