Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Gombás, paradicsomos tészta recept

Gombás, paradicsomos tészta
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 fej vöröshagyma hámozva és apróra vágva
    • 4 gerezd zúzott fokhagyma
    • 1 ek olasz fűszervekevék
    • só, bors ízlés szerint
    • 25 dkg gomba apróra vágva
    • 25 dkg spagetti
    • 0,5 l zöldségleves alaplé
    • 1 konzerv hámozott és darabolt paradicsom
    • 50 dkg paradicsompüré
    • sajt ízlés szerint
    • kevés zsiradék

    Elkészítése:

    Egy nagy serpenyőben kevés zsiradékot hevítünk, majd megfonnyasztjuk rajta az apróra vágott vöröshagymát. Ha már zed színesedni, akkor hozzáadjuk a fokhagymát is és együtt pirítjuk még 1-2 percig.

    Ezután hozzáadjuk a gombát, olasz fűszert, sót és borsot. Addig sütjük, amíg a gomba kissé összeesik.

    Ezután felöntjük a darabolt paradicsommal, paradicsompürével és az alaplével. Jól összekeverjük az egészet. Felforraljuk, majd hozzáadjuk a tésztát is és készre főzzük az egészet.

    Ha szeretnénk, akkor egy maréknyi bébispenótot is adhatunk hozzá a végén és még friss, aprított bazsalikomot is.

    Nézd meg videón is:

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá