Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Töltött karaj fűszeres sült krumplival recept

Töltött karaj fűszeres sült krumplival
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 karaj
    • 1 szál sütni való kolbász
    • 1 kg krumpli
    • 3 gerezd fokhagyma
    • 1 kávéskanál vegeta
    • 0,5 kávéskanál örőlt bors
    • olaj
    • 2 teáskanál grill zöldségkeverék
    • 1 teáskanál petrezselyemzöld

    Elkészítése:

    A sütés előtti napon a kolbászt betesszük a fagyasztóba, hogy megdermedjen.

    A krumplit meghámozzuk és felkockázzuk. 3 ek olajat elkeverjük a grill fűszerrel és a petrezselyemmel.

    A krumplit egy nagyobb tepsibe tesszük, majd ráöntjük az ízesített olajat és jól összeforgatjuk az egészet.

    A karajt átszúrjuk és beledugjuk a fagyott kolbászt.

    Egy serpenyőben olajat hevítünk és kérget pirítunk a hús minden oldalára. 3 ek olajban elkeverjük a sót, zúzott fokhagymát, borsot és a vegetát, majd ezt a keveréket alaposan beledörzsöljük a már nem meleg húsba.

    Az elkészített húst a krumplira tesszük, öntünk alá éb 1 dl vizet és alufóliával lefedjük.

    180 fokos sütőben kb 1 órán át sütjük. Félidőben levesszük róla a fóliát.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá